Tenketanker #4

Nummer fire i serien tenketanker. I dag handler det om meg. Og bare meg. Men også litt om overvekt og om Kristin Clemet også da.

Nummer fire i serien tenketanker. I dag handler det om meg. Og bare meg. Men også litt om overvekt og om Kristin Clemet også da.

4 kommentarer om “Tenketanker #4”

 1. Jeg skjønner at du ble overveldet av snøskredet som veltet over deg, og har vært der selv, flere ganger enn jeg orker telle. Og med tiden lærer man seg kanskje å avfeie dem som det de er, og gå forholdsvis uaffisert videre. Det syns jeg også trygt du kan gjøre.

  Og så syns jeg kanskje det må være greit at Kristin Clemet selv velger hva hun orker å bruke tiden sin på. Some-plattformer kommer og går – og jeg tror nok ikke hun mangler andre utløpskanaler for det hun vil formidle. Tar jeg ikke mye feil, er Twitter selv en saga blott, enten før eller senere.

  Har du for øvrig ikke sett Fleksnes-episoden om Biovita-senteret, bør du ta en titt, idet den tangerer mye av det du forteller om overvekt-komplekset:

  https://tv.nrk.no/serie/fleksnes/1974/FUHA00004674/avspiller

  1. Takk og takk Jarle :)

   Med denne podcasten er jeg ferdig med saken. Hadde behov for å oppklare og avklare. Så nå var det gjort, og jeg kan legge det bak meg.

   At Kristin Klemet ikke gidder forstår jeg egentlig godt.

   Og Fleksnes står seg godt. Takk for linken :)

   Jeg tror jeg ikke var veldig langt unna deg i påsken. Vi var i Sveio.

   1. Ja, noen ganger kan det være greit å konkludere med at det ikke er så farlig, siden det tross alt bare er Twitter.

    Rett nok er Fleksnes forna da’rs humor, men akkurat denne episoden berører spørsmålet om overvekt og selvbedrag til de grader, at jeg tror du ville hatt stor glede av den.

    Vet du, jeg måtte google Sveio, for å finne ut hvor i verden det er, og sannelig ligger det ikke mer enn en håndfull kommunegrenser unna! Til mitt forsvar er jeg ikke engang kjent på Tysnes – og det etter snart ti år!

 2. Gode refleksjoner rundt flokk- og jaktmentaliteten. Det er lett å glemme at ikke alle som ytrer seg i det offentlige rom er «offenlige» personer som har det å stå i skittstormer som levebrød. Med det mener jeg at f eks Kristin Clemet skal tåle uendelig mye mer enn enkeltpersoner før hun gir seg. Hun har mening og ytring som yrke, og har i tillegg snevret seg inn på et spesielt politisk ståsted.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: