Tenketanker #7

I dag tenker jeg høyt om Jarle Petterson, AKA @JarlePetterson på twitter, om ytringsfrihet, Arendalsuken, det antidemokratiske partiet Alliansen og hvorfor jeg følger den selverklærte fascisten Hans Lysglimt Johansen på twitter uten å blokkerer ham,selv om jeg har lyst.

I dag tenker jeg høyt om Jarle Petterson, AKA @JarlePetterson på twitter, om ytringsfrihet, Arendalsuken, det antidemokratiske partiet Alliansen og hvorfor jeg følger den selverklærte fascisten Hans Lysglimt Johansen på twitter uten å blokkerer ham,selv om jeg har lyst.

Kos deg!

Følg også TenkeTanker på Spotify og iTunes!

2 kommentarer om “Tenketanker #7”

  1. Gode refleksjoner rundt et betent tema. Personlig vil jeg blokkere fascister bare fordi de er fascister, men samtidig går en jo glipp av hva de holder på med, og i en sunn verden burde en kanskje få med seg akkurat det…

    1. Takk for det, Tor Eirik :) En vanskelig diskusjon. Og ja, greit å få med seg hva som beveger seg av antidemokratiske krefter.

      Men det verste er at til tross for at det vrenger seg innvendig på mye av tingene Lysglimt gryter ut av seg, så opplever jeg ham aldri som direkte aggressiv eller direkte hatefull, og ikke mot de han disluterer med. Men oftest får han ganske hard utskjelling av andre på em måte jeg synes er over kanten av hva man kan tillate seg. Da har man dehumanisert Lysglimt på samme måten han dehumaniserer jøder og homofile. Så det er igjen et av paradoksene.

      Dette er krevende!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: