Tenketanker #8

I dagens episode tenkes det høyt om @2rEirikB på Twitter, at det er varmt, at det USA er et land med politikere, at Boris Johnson er en ny Winston Churchill light og at «jødesvin»-sketsjen til Satiriks er morsom, men like vel bør fordømmes og beklages.

I dagens episode tenkes det høyt om @2rEirikB på Twitter, at det er varmt, at USA er et land med politikere, at Boris Johnson er en ny Winston Churchill light og at «jødesvin»-sketsjen til Satiriks er morsom, men like vel bør fordømmes og beklages.

2 kommentarer om “Tenketanker #8”

  1. Takker for shoutout. Svært hyggelig, og helt enig i det med progresjonen. Det er en snodig skolegård, Twitter. Og det tar litt tid å finne ut av hvem som bestemmer på de forskjellige lekeapparatene, og på røykehjørnet for den del. Ellers var denne velfundert, og stilen din kommer seg om jeg får være så bramfri å kaste ballen tilbake 🙂

    1. Takk og takk. Og et utrop er crlfortjent. Litt mer øvels for min del, så klarer jeg nok å formidle tydligete det jeg ønsker og snakke mer sammenhengende. Det håper jeg i det minste.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: