Om Tøger Fimreite

Nesten alt du leser på denne bloggen er skrevet og publisert fra mobiltelefon. Alle illustrasjonsbildene er laget på mobiltelefon(etter 2014).

Jeg er en skjeggete lærer som er allergisk mot toskeskap og sure unger.

Jeg er utdannet sosiolog med grunnfag informasjonsvitenskap og delfag arbeids- og organisasjonspsykologi på si. I tillegg har jeg psykologi og markedsføring i graden. Og om ikke det er nok har jeg bygd på med pedagogikk.

Som seg hør og bør er jeg politisk aktiv i Arbeiderpartiet, men hadde i 2015 – 2017 et gå sakteår i politikken av personlige grunner. Jeg er nå tilbake som vara bystyrerepresentant i Bergen for Arbeiderpartiet.

Jeg er far til Signe, Askil og Ylva(selvlaget) og katten Albert(adoptert), og gift med Sunniva(gift etter ti år). Vi er bosatt i Bergen, nærmere bestemt Eidsvågneset. Jeg flyttet fra bondelandet helt i vest i Sognefjorden til byen hvor alle skarrer og synger nystemten i 1999.

Det er med blandede følelser jeg innrømmer at jeg har en broken fortid som skribent og kommunikasjonskonsulent. Jeg tar fortsatt på meg oppdrag hvis jeg har tid og lyst.

Tekstene som du finner her på bloggen er mine, og bare mine. Del dem på sosiale medier hvis du har lyst. Er du en blogger kan du reblogge dem hvis du vil. Er du en frivillig eller veldedig organisasjon er gratis greit, men spør meg først. Hvis du er en bedrift må du bla opp.

Følg meg gjerne på twitter: @fimreite.

E-post: toger.fimreite@gmail.com
mobil: 957 46 697

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: